• جدید
  • ناموجود
2 عدد تمبر مردان نامدار - امیل زولا ، بیومارچایز - فرانسه 1967
search
  • 2 عدد تمبر مردان نامدار - امیل زولا ، بیومارچایز - فرانسه 1967

2 عدد تمبر مردان نامدار - امیل زولا ، بیومارچایز - فرانسه 1967

‎ریال120,000
بدون مالیات

France 1967 - Famous Men

تعداد
ناموجود

توجه : درج کد پستی و شماره تلفن همراه و ثابت جهت ارسال مرسوله الزامیست .

توجه:حداقل ارزش بسته سفارش شده بدون هزینه پستی می بایست 100000 ریال باشد .

توجه : جهت برخورداری از مزایای در نظر گرفته شده برای مشتریان لطفا ثبت نام نمائید.

در صورت نیاز به راهنمائی لطفا با شماره 09381506644 تماس بگیرید.

با پیوستن به کانال تلگرام تمبرستان به نشانی http://www.telegram.me/tambrestan  در جریان جدیدترین کالاهای اضافه شده به سایت قرار بگیرید. برای سهولت و تسریع در اتصال با گوشی موبایل میتوانید در لیست تماسهای برنامه تلگرام خود عبارت  tambrestan@ را جستجو نمائید.

امیل زولا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

امیل زولا
Emile Zola 2.jpg
نام اصلی امیل ادوارد چارلز آنتوان زولا
زمینهٔ کاری نویسندگی
زادروز ۲ آوریل ۱۸۴۰
فرانسه- پاریس
مرگ ۲۹ سپتامبر ۱۹۰۲ میلادی (۶۲ سال)
فرانسه - پاریس
ملیت فرانسوی
رویدادهای مهم ماجرای دریفوس
پیشه نویسنده، داستان‌نویس، رمان‌نویس، روزنامه نگار، نمایش نامه نویس
سبک نوشتاری مکتب ادبی ناتورالیسم
کتاب‌ها ثروت روگن‌ها آسوموار نانا شور زندگی ژرمینال
نوشتارها مقالۀ من محکوم می کنم
اثرپذیرفته از بالزاک

امیل زولا (به فرانسوی: Émile François Zola)‏ (۲ آوریل ۱۸۴۰- ۲۹ سپتامبر ۱۹۰۲) نویسنده، نمایشنامه نویس و روزنامه‌نگار فرانسوی، با نام کاملِ امیل ادوارد چارلز آنتوان زولا[و ۱]، مهم‌ترین نمایندهٔ طبیعت‌گرایی (ادبیات)|مکتب ادبی ناتورالیسم[و ۲] و عامل مهم در گسترش تئاتر ناتورالیستی[و ۳] بود. او همچنین از چهره‌های برجسته در آزادی سیاسی فرانسه بود و در تبرئهٔ افسر ارتش فرانسه، آلفرد دریفوس[و ۴] از اتهام خیانت نقش اساسی داشت که سر تیتر روزنامه‌های مشهور آن زمان بود، زولا به دلیل حمایت از دریفوس و محکوم کردن عمل دادگاه و اعتراض به آن، مقاله ای را تحت عنوان من محکوم می کنم نوشت که برای مدتی به تبعید او انجامید، زولا برای اولین و دومین جایزهٔ نوبل ادبیات به سال ۱۹۰۱ و ۱۹۰۲ نامزد بود.

محتویات

  • ۱ اوایل زندگی
  • ۲ مجموعهٔ روگن ماکار
  • ۳ آثار ترجمه‌شده به زبان فارسی
  • ۴ نگارخانه
  • ۵ یادداشت‌ها
  • ۶ واژگان
  • ۷ منابع
  • ۸ جستارهای وابسته

اوایل زندگی

زولا سال ۱۸۴۰ در پاریس به دنیا آمد. پدرش، فرانسوا زولا[یادداشت ۱]، یک مهندس ایتالیایی بود. با همسر فرانسوی خود، امیلی اوبرت و خانواده به (Aix-en-Provence) در جنوب فرانسه نقل مکان کردند زمانی که امیل سه ساله بود. چهار سال بعد در سال ۱۸۴۷، پدر مرد و او و مادرش را با حقوق ناچیز بازنشستگی تنها گذاشت. در سال ۱۸۵۸، زولاها به پاریس نقل مکان کردند، جایی که دوست دوران کودکی امیل، پل سزان[و ۵] نقاش به او پیوست. زولا نویسندگی را در سبک عاشقانه آغاز کرد. مادر وی برای امیل رشتهٔ قانون را در نظر گرفته بود، اما او در امتحاناتش رد شد.

قبل از دستیابی به موفقیت به عنوان نویسنده، زولا به عنوان کارمند در شرکت حمل و نقل کار می‌کرد، و سپس در بخش فروش برای یک ناشر (Hachette). وی همچنین برای روزنامه‌های سیاسی مطلب می‌نوشت. به عنوان یک خبرنگار سیاسی زولا نفرتش را از ناپلئون سوم، که از موقعیتش سوء استفاده می‌کرد مخفی نکرد.

مجموعهٔ روگن ماکار

کاریکاتور امیل زولا و بالزاک در زمانی که شهرت داشت زولا مجموعۀ روگن ماکار را به تقلید از مجموعۀ کمدی انسانی بالزاک گردآوری نموده

زولا را بیش از هر چیز با مکتب ناتورالیسم و مجموعه کتاب‌های بیست جلدی روگن ماکار[و ۶] می‌شناسند، نخستین کتاب از این مجموعه کتاب ثروت روگن ها‌[و ۷] یا به تعبیر دیگر دارایی خانوادهٔ روگن می‌باشد، زولا در سال ۱۸۶۸ طرح کلی این رمان و مجموعه را آماده کرد و در بیست جلد کتاب. سیر تحولات مربوط به این خانواده را به رشتهٔ تحریر درآورد، این مجموعه از کتاب‌ها در اصل شرح ماجراها و سرگذشت اجتماعی خانواده‌ای است که در دوران امپراتوری دوم فرانسه[و ۸] زندگی می‌کردند، نویسنده در این مجموعه و نیز سایر آثار دیگر به وضعیت زندگی کارگران و تسلط سرمایه و بورس بازی در نظام سرمایه داری پرداخته است.

نوشتار اصلی: روگن ماکار

زولا در اوایل زندگی با آثار بالزاک نویسندهٔ شهیر فرانسوی و چرخهٔ کتاب‌های معروف او مشهور به کمدی انسانی کاملاً آگاه شده بود و این شناخت از بالزاک و آثارش تأثیر عمیقی بر زولا گذاشت و باعث شد که تصمیم بگیرد مجموعهٔ شخصی خودش را به عنوان یک چرخهٔ جداگانه تألیف نماید، از آنجایی که این کار زولا را نشات گرفته از اقدام بالزاک می‌دانستند در سال ۱۸۶۹ و طی مقاله‌ای توضیح داد که تفاوت کار او با بالزاک در چه چیزی است، به عنوان یک نویسندهٔ طبیعت گرا. زولا به شدت به علم و به ویژه علم وراثت و تکامل علاقه‌مند بود، او بیشتر نوشته‌های دکتر پروسپر لوکاس، کلود برنارد و چارلز داروین را می‌خواند و در قسمت‌هایی نیز حتی به آنها اشاره می‌کرد، به عنوان مرجع برای این کار خودش معتقد بود که مردم به شدت تحت وراثت و محیط زیست اطرافیان خود قرار دارند، زولا برای اثبات این فرضیه دو فاکتور مهم را نشان می‌دهد که می‌تواند اعضای یک خانواده را تحت تأثیر مستقیم قرار دهد، در سال ۱۸۷۱ در مقدمهٔ کتاب ثروت روگن‌ها یا دارایی خانوادهٔ روگن به خوبی این موضوع را توضیح داد. اندیشه زولا در توارث از پروسپر لوکاس. دوست امیل شکل می‌گیرد که در جوانی توجهش را به داروین و فرضیه وی جلب می‌کند

167073
جدید
نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.