• جدید
  • ناموجود
1 عدد تمبر سالگرد مرگ روزولت - سی و دومین رئیس جمهور آمریکا - آرژانتین 1946
search
  • 1 عدد تمبر سالگرد مرگ روزولت - سی و دومین رئیس جمهور آمریکا - آرژانتین 1946

1 عدد تمبر سالگرد مرگ روزولت - سی و دومین رئیس جمهور آمریکا - آرژانتین 1946

‎ریال5,000
بدون مالیات

Argentina 1946 - The Death Anniversary of President Roosevelt 1v

تعداد
ناموجود

توجه : درج کد پستی و شماره تلفن همراه و ثابت جهت ارسال مرسوله الزامیست .

توجه:حداقل ارزش بسته سفارش شده بدون هزینه پستی می بایست 100000 ریال باشد .

توجه : جهت برخورداری از مزایای در نظر گرفته شده برای مشتریان لطفا ثبت نام نمائید.

در صورت نیاز به راهنمائی لطفا با شماره 09381506644 تماس بگیرید.

با پیوستن به کانال تلگرام تمبرستان به نشانی http://www.telegram.me/tambrestan  در جریان جدیدترین کالاهای اضافه شده به سایت قرار بگیرید. برای سهولت و تسریع در اتصال با گوشی موبایل میتوانید در لیست تماسهای برنامه تلگرام خود عبارت  tambrestan@ را جستجو نمائید.

فرانکلین دلانو روزولت

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

(تغییرمسیر از روزولت)

فرانکلین دی. روزولت
۳۲مین رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا
مشغول به کار
۴ مارس ۱۹۳۳ – ۱۲ آوریل ۱۹۴۵
معاون رئیس‌جمهور John Nance Garner هنری ای. والاس هری ترومن
پس از هربرت هوور
پیش از هری ترومن
۴۴مین فرماندار نیویورک
مشغول به کار
۱ ژانویه ۱۹۲۹ – ۳۱ دسامبر ۱۹۳۲
Assistant Secretary of the Navy
مشغول به کار
۱۷ مارس ۱۹۱۳ – ۲۶ اوت ۱۹۲۰
رئیس‌جمهور وودرو ویلسون
پس از Beekman Winthrop
پیش از Gordon Woodbury
عضو New York State Senate
for the 26th District
مشغول به کار
۱ ژانویه ۱۹۱۱ – ۱۷ مارس ۱۹۱۳
پس از John F. Schlosser
پیش از James E. Towner
اطلاعات شخصی
تولد فرانکلین دلانو روزولت
۳۰ ژانویهٔ ۱۸۸۲
هاید پارک، نیویورک
مرگ ۱۲ آوریل ۱۹۴۵ میلادی (۶۳ سال)
وارم اسپرینگز، جورجیا
ملیت  ایالات متحده آمریکا
حزب سیاسی دموکرات
همسر النور روزولت
فرزندان آن النور، جیمز، فرانکلین، الیوت، فرانکلین دلانو، جان اسپینوال
پیشه سیاستمدار
تخصص وکیل
دین کلیسای اسقفی
امضاء

روزولت (وسط) در کنفرانس تهران

روزولت بر روی صندلی چرخدار، ۱۹۴۱

فرانکلین دلانو روزولت (به انگلیسی: Franklin Delano Roosevelt) (زاده ۱۸۸۲ - درگذشته ۱۹۴۵) سی و دومین رئیس‌جمهور آمریکا از حزب دموکرات بود.

وی قبل از رسیدن به مقام ریاست جمهوری به بیماری فلج اطفال دچار شد. بطوری که از کمر به پایین فلج شده و قادر به راه رفتن نبود، اما با تلاش بسیار و اراده قوی، اجازه نداد که این ناتوانی، مانع از اعتماد رای‌دهندگان به او شود[۱]. بسیاری از محقین تاریخ و علوم سیاسی، روزولت را در کنار آبراهام لینکلن و جرج واشنگتن، یکی از برترین روسای جمهور آمریکا رده بندی می کنند [۲].

محتویات

  • ۱ وضعیت سلامتی
  • ۲ ریاست جمهوری ۱۹۳۳–۱۹۴۵
    • ۲.۱ دوره اول ۱۹۳۳–۱۹۳۷
    • ۲.۲ دوره دوم ۱۹۳۷–۱۹۴۱
    • ۲.۳ دوره سوم ۱۹۴۱–۱۹۴۵
      • ۲.۳.۱ کنفرانس تهران
    • ۲.۴ دوره چهارم ۱۹۴۵
      • ۲.۴.۱ نقشه‌های جنگی
        • ۲.۴.۱.۱ بازداشت دسته جمعی آلمانی‌ها، ایتالیایی‌ها و ژاپنی‌ها
  • ۳ جستارهای وابسته
  • ۴ پانویس
  • ۵ منابع

وضعیت سلامتی

روزولت در اوت ۱۹۲۱ و زمانی که تعطیلات خود را در جزایر کامپبلو در نیوبرانزویک کانادا می‌گذراند به بیماری فلج اطفال مبتلا گشت. او برای مدتی کاملاً فلج شده بود اما در نهایت از کمر به پایین فلج گشت.[۳] او با تکیه بر همراهی همسرش، النور روزولت توانست در صحنه سیاست باقی بماند.[۴]

وی در جورجیانای آمریکا مجتمعی به نام Warm Springs را راه‌اندازی کرد که شامل چند هتل و یک استخر آب گرم می‌شد و بیشتر برای افراد بی بضاعت بود و شیوه آب در مانی را نیز رونق بخشید. Warm Springs یکی از معتبرترین و بهترین مجتمع‌های نگهداری از بیماران فلج اطفال در دنیا می‌باشد.

وی در سال ۱۹۳۸، یک بنیاد خیره با نام بنیاد ملی فلج اطفال (National Foundation for Infantile Paralysis) را برای تامین مالی حمایت از بیماران و تحقیقات روی بیماری فلج اطفال تاسیس نمود که به دلیل محبوبیت روزولت، توانست مبالغ قابل توجهی را جمع آوری کرده و بیماران زیادی را تحت پوشش قراردهد. [۵]

از جمله اقدامات بنیاد، تعریف پروژه ای در سال ۱۹۴۸ برای دکتر جوناس سالک برای بررسی ویروس فلج اطفال بود. ادامه تحقیقات سالک، منجر به کشف واکسن فلج اطفال شد. [۶]

ریاست جمهوری ۱۹۳۳–۱۹۴۵

دوره اول ۱۹۳۳–۱۹۳۷

نوشتار(های) وابسته: نیو دیل

روزولت در سال ۱۹۳۲ توانست به نامزدی دموکرات‌ها برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دست یابد. وی توانست در انتخابات آن سال، با اختلافی فراوان هربرت هوور را شکست دهد. مهمترین سیاست روزولت، اجرای برنامه نیو دیل، برای احیای اقتصاد آمریکا پس از رکود شدید اقتصادی ۱۹۳۰ بود. روزولت طی دومین دوره ریاست جمهوری خود در آمریکا به خطر فاشیسم واقف شد و از سال ۱۹۳۷ تلاش‌هایی را برای اطلاع افکار عمومی کشورش از این خطر و رویدادهایی که بر این مبنا در اروپا و آسیا در حال وقوع بود، آغاز کرد.

دوره دوم ۱۹۳۷–۱۹۴۱

تأئید کمک‌های آمریکا به بریتانیا و روسیه (ر.ک. قانون وام و اجاره) در سال ۱۹۴۱ زمینه مخالفت‌های داخلی با سیاست‌های وی را فراهم آورد؛ اما حمله ژاپنی‌ها به پرل هاربر به این مخالفت‌ها پایان داد. در ۱۹۴۲ روزولت دستور بازداشت دسته جمعی ۱۰۰٬۰۰۰ ژاپنی آمریکایی را صادر کرد.

دوره سوم ۱۹۴۱–۱۹۴۵

سلسله جلسات وی با وینستون چرچیل و جوزف استالین مبانی جهان پس از جنگ جهانی دوم را بنیان نهاد.

کنفرانس تهران

کنفرانس تهران با شرکت چرچیل، روزولت و استالین از ۲۸ نوامبر تا اول دسامبر ۱۹۴۳ (۶ تا ۹ آذرماه ۱۳۲۲) به صورت سرّی در سفارت شوروی در تهران، پایتخت ایران برگزار شد.

تهران ۴۳ (به انگلیسی: Teheran 43) نام فیلمی است که محصول مشترک کشورهای شوروی سابق، فرانسه و سوئیس می‌باشد و در سال ۱۹۸۱ ساخته شده‌است. این فیلم را الکساندر آلوف و ولادیمیر ناموف کارگردانی کرده‌اند و بازیگران مشهوری هم‌چون آلن دلون و کلود جید در آن بازی کرده‌اند.

دوره چهارم ۱۹۴۵

وی در انتخابات ۱۹۴۴ (میلادی) برای چهارمین بار، به ریاست جمهوری آمریکا برگزیده شد. به علت اینکه تا آن زمان قانون محدودیت انتخاب ریاست جمهوری ایالات متحده به دو بار هنوز تصویب نشده بود، او این فرصت را داشت که چهار بار به ریاست جمهوری انتخاب شود، امری که در تاریخ آمریکا یک استثناست. در ۲۰ ژانویه ۱۹۴۵، مراسم تحلیف چهارمین دوره ریاست جمهوری او برگزار شد. او در ۱۲ آوریل ۱۹۴۵، تنها چند هفته پیش از خودکشی هیتلر (۳۰ آوریل ۱۹۴۵) و تسلیم آلمان در جنگ جهانی دوم (۸ می ۱۹۴۵)، درگذشت.

نقشه‌های جنگی

پس از پرل هاربر، احساسات ضد جنگ در آمریکا یک شبه بر باد رفت. آلمان و ایتالیا در ۱۱ دسامبر ۱۹۴۱ به آمریکا اعلان جنگ کردند، که آمریکا هم متقابلاً چنان کرد. روزولت و مشاورین نظامیش یک استراتژی جنگی را با هدف متوقف کردن پیشروی‌های آلمان در اتحاد شوروی و شمال آفریقا اجرا کردند؛ و اشغال اروپای غربی را با هدف محصور ساختن آلمان بین دو جبهه و حفظ چین و شکست دادن ژاپن را کلید زدند. به روی، افکار عمومی اولویت را به نابودی ژاپن می‌داد، زین رو نیروهای آمریکایی عمدتاً در سال ۱۹۴۲ به اقیانوس آرام فرستاده شدند.[۷]

بازداشت دسته جمعی آلمانی‌ها، ایتالیایی‌ها و ژاپنی‌ها

نوشتار‌های اصلی: بازداشت دسته‌جمعی ژاپنی‌ها در آمریکا و بازداشت دسته‌جمعی آلمانی-آمریکایی‌ها

وقتی جنگ شروع شد، خطر حملهٔ ژاپن به سواحل آمریکا فشاری فزاینده ایجاد کرد تا مردمان ژاپنی تبار از منطقهٔ ساحلی جابه جا شوند. این فشار به دلیل ترس از تروریسم، جاسوسی و/یا خرابکاری افزایش یافت؛ این فشار همچنین به رقابت و تبعیض ضد ژاپنی مرتبط بود. در ۱۹ فوریه ۱۹۴۲ روزولت فرمان اجرایی ۹۰۶۶ را امضا کرد که صدها هزار مهاجر ژاپنی بدون تابعیت ژاپنی، و فرزندانشان که دارای تابعیت مضاعف بودند را جابه جا کرد. آنان مجبور شدند املاک و کسب و کارهای خود را ترک کنند و به اردوگاه‌هایی که به طور فوری در مناطق داخلی و بدآب و هوای آمریکا ساخته شده بود منتقل شدند.

پس از این که آلمان و ایتالیا در دسامبر ۱۹۴۱ به آمریکا اعلان جنگ کردند، بسیاری از شهروندان آلمانی و ایتالیایی که شهروندی آمریکا را نگرفته بودند دستگیر یا به کار اجباری گرفته شدند.

164562
جدید
نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.