• جدید
  • ناموجود
1 عدد تمبر یادبود راینر ماریا ریلکه - شاعر و رمان نویس - اتریش 1976
search
  • 1 عدد تمبر یادبود راینر ماریا ریلکه - شاعر و رمان نویس - اتریش 1976

1 عدد تمبر یادبود کلودیو مونته وردی - آهنگساز - ایتالیا 1967

‎ریال78,000
بدون مالیات

Italy 1967 - The 400th anniversary of the Birth of Monteverdi

تعداد
ناموجود

توجه : درج کد پستی و شماره تلفن همراه و ثابت جهت ارسال مرسوله الزامیست .

توجه:حداقل ارزش بسته سفارش شده بدون هزینه پستی می بایست 100000 ریال باشد .

توجه : جهت برخورداری از مزایای در نظر گرفته شده برای مشتریان لطفا ثبت نام نمائید.

در صورت نیاز به راهنمائی لطفا با شماره 09381506644 تماس بگیرید.

با پیوستن به کانال تلگرام تمبرستان به نشانی http://www.telegram.me/tambrestan  در جریان جدیدترین کالاهای اضافه شده به سایت قرار بگیرید. برای سهولت و تسریع در اتصال با گوشی موبایل میتوانید در لیست تماسهای برنامه تلگرام خود عبارت  tambrestan@ را جستجو نمائید.

کلودیو مونته‌وردی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

کلودیو مونته‌وردی
Portrait of an Actor, copy after Fetti, detail - Robbins-Landon 1991 p60.jpg
اطلاعات پس‌زمینه
نام اصلی کلودیو جیووانی آنتونیو مونته‌وردی
تولد ۱۵ مه ۱۵۶۷ میلادی
کرمونا، لمباردی امپراتوری اسپانیا
ملیت  ایتالیا
مرگ ۲۹ نوامبر ۱۶۴۳ میلادی (۷۶ سال)
ونیز ایتالیا
سبک‌(ها) موسیقی باروک و موسیقی رنسانس
حرفه(ها) آهنگساز، خواننده و رهبر ارکستر

کلودیو مونته‌وردی (به ایتالیایی: Claudio Monteverdi) آهنگساز ایتالیایی در ۱۵ مه ۱۵۶۷ در کرمونا Cremona (لومباردی) بدنیا آمد و در ۲۹ نوامبر ۱۶۴۳ در ونیز درگذشت. مونته‌وردی آفرینندهٔ اُرفئو است که گرچه نخستین اپرای تاریخ موسیقی نیست اما قدیمی‌ترین اپرایی‌ست که هنوز اجرا می‌شود.
آثار مونته‌وردی را می‌توان نشانه دوره گذار از موسیقی رنسانس به موسیقی باروک دانست. وی در طول حیات هنری خود، آثاری خلق کرد که می‌توان در هر دو سبک طبقه‌بندی کرد.

محتویات

  • ۱ زندگینامه
  • ۲ برخی از آثار
  • ۳ پیوند به بیرون
  • ۴ پانویس
  • ۵ منابع

زندگینامه

کلودیو مونته‌وردی در سال ۱۵۶۷ در کرمونا، لومباردی متولد شد. پدر او بالدازاره پزشک، داروساز و جراح آماتور بود. کلودیو بزرگترین بچه از پنج فرزند خانواده بود. در دوران کودکی در کلیسای جامع کرمونا تحت آموزش مارک آنتونیو اینگگنری قرار گرفت. کلودیو موسیقی را به عنوان یکی از اعضای گروه هم‌سرایی کلیسا فرا گرفت. در پانزده سالگی نخستین آثارش را منتشر کرد. در سال ۱۵۹۰ نخست به‌عنوان آوازخوان و نوازندهٔ ویولا و سپس در سال ۱۶۰۲ در مقام سرپرست موسیقی، در دربار مانتوآ کار کرد.
وی در سال ۱۶۱۳ میلادی به عنوان سرپرست موسیقی کلیسای سان‌مارکو در ونیز، که در آن زمان مهم‌ترین منصب کلیسایی برای یک موسیقیدان بود، انتخاب شد. او به مدت سی سال و تا زمان مرگش در سان‌مارکو ماند.
او از جمله اعضای نشستهای فلورانسی Florentiner Camerata بود که در آن نشست ها عدّه‌ای از شاعران، موسیقیدانان، فیلسوف ها و قشر تحصیلکرده به گرد هم می آمدند و در مورد مساله مورد علاقه خود که در حقیقت فرهنگ و هنر یونان باستان بود گفتگو میکردند.

هدف آنها بازسازی نمایشنامه های آنتیک و قدیمی یونان باستان بود ولی به نحوی با ادغام کردن آنها با معیارهای مطلوب جامعه آن روز فلورانس. کلودیو مونته‌وردی در ۷۶ سالگی، در حالی که چندی قبل از آن کشیش کلیسای کاتولیک شده بود در ونیز درگذشت و در کلیسای فراری به خاک سپرده شد.

مونته وردی از متن کارهای دراماتیک یونانی استفاده میکرد و برای آنها آهنگسازی میکرد. کارهای آوازی او مونودی یا تک صدائی بودند که همواره توسط باسو کنتینوو همراهی می‌شدند. در کارهای مونته وردی بخش کلام موسیقی اهمیت ویژه ای دارد. او از جمله آهنگسازان آوانگارد در خود محسوب میشود چرا که همواره در تلاش تولید افکت های جدید صدایی بود و به دنبال متد آهنگسازی خاص برای ساز ها، به گونه ای که به بیان شعر کمکِ بهتری بکنند. به طور مثل تکنیک ترمولو که برای نشان دادن خشم توسط او به کار گرفته شد. هدف او به حرکت در آوردن و به شوق آوردن مخاطب بود و از نظر او موسیقی خوب محسوب میشد که انسان را به وجد می آورد.

آثار مونته‌وردی به سه دسته تقسیم می‌شوند: مادریگال‌ها، اپراها و موسیقی کلیسا

  • مس
  • مادریگال‌ها
  • اپرای اُرفئو
  • اپرای لاریانا
  • رقص کفار
  • تیرسی و کلوری
  • بازگشت اولیس
  • تاجگذاری پوپه
  • طنزهای موسیقی

او در هنگام آهنگسازی اش بسیار به مساله محدوده صدایی خوانندگان توجه کرد و از آن دوره دامنه صدایی خوانندگان به نت های بسیار بالا گسترش یافت و به آنها امکان اجرای سولیستی و چه بسا خود نمایی یا همان ویرتوز بودن را داد. او همچنین برای صدای خانم ها قطعه های مهمی را نوشت و تاثیر بسیار قابل توجهی بر وضعیت زنان آن دوره گذاشت که تا قبل از آن چندان امکان اجرای موسیقی و خوانندگی را نداشتند. تضّاد های ریتمیک در کارهای او از جمله عواملی هستند که در آن در بسیار چشمگیر هستند. او به ساخت ساز توجه ویژه ای داشت و کرنت ساز مورد علاقه او در آن دوره بود. همیشه بر این باور بود که کرنت قابلیت تولید صدایی مانند صدای انسان را دارد.

166256
جدید
نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.