• جدید
  • ناموجود
2 عدد تمبر یادبود الکساندر فون هامبولت - بنیانگذار جغرافیای نوین - جمهوری دموکراتیک آلمان 1959
search
  • 2 عدد تمبر یادبود الکساندر فون هامبولت - بنیانگذار جغرافیای نوین - جمهوری دموکراتیک آلمان 1959

2 عدد تمبر یادبود الکساندر فون هامبولت - بنیانگذار جغرافیای نوین - جمهوری دموکراتیک آلمان 1959

‎ریال19,999
بدون مالیات

DDR 1959 - The 100th Anniversary of the Death of Alexander von Humboldt

تعداد
ناموجود

توجه : درج کد پستی و  شماره تلفن همراه و ثابت جهت ارسال مرسوله الزامیست .

توجه:حداقل ارزش بسته سفارش شده بدون هزینه پستی می بایست 100000 ریال باشد .

توجه : جهت برخورداری از مزایای در نظر گرفته شده برای مشتریان لطفا ثبت نام نمائید.

در صورت نیاز به راهنمائی لطفا با شماره 09381506644 تماس بگیرید.

با پیوستن به کانال تلگرام تمبرستان به نشانی http://www.telegram.me/tambrestan  در جریان جدیدترین کالاهای اضافه شده به سایت قرار بگیرید. برای سهولت و تسریع در اتصال با گوشی موبایل میتوانید در لیست تماسهای برنامه تلگرام خود عبارت  tambrestan@ را جستجو نمائید.

الکساندر فون هومبولت

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
الکساندر فون هومبولت
زادروز ۱۴ سپتامبر ۱۷۶۹
برلین
درگذشت ۶ مه ۱۸۵۹ میلادی (۸۹ سال)
برلین
ملیت پروسی
نقش‌های برجسته جغرافیای زیستی
تأثیرپذیرفتگان چارلز داروین
دین کاتولیک مسیحی
جایزه‌ها مدال کاپلی (۱۸۵۲)

الکساندر فون هومبولت (به انگلیسی: Alexander von Humboldt) بنیان‌گذار جغرافیای نوین، یکی از بزرگ‌ترین دانشمندان و ماجراجویان سده‌های ۱۸ و ۱۹ میلادی بود.

او در جوانی دانشجویی پرجنب وجوش و بیقرار بود. با وجود یک سال مطالعه در دانشگاه گوتینگن در سال ۱۷۸۹ به گیاه‌شناسی علاقه‌مند شد و شروع به جمع‌آوری گیاهان کرد. در زمان حضور در مدرسه عالی استخراج معدن در فرایبرگ در سال‌های ۱۷۹۰ تا ۱۷۹۲ صبحها در معدن کار می‌کرد و بعد از ظهرها در کلاس درس حضور می‌یافت و قبل از غروب آفتاب برای بررسی گیاهان به حومه شهر می‌رفت.

زندگی‌نامه

وی در خانواده‌ای از اشراف و زمین داران آلمان به دنیا آمد. به تحصیلات کلاسیک پرداخت و با زبان‌های یونانی، لاتین و فرانسوی آشنایی یافت. سپس در مدرسه عالی تجارت هامبورگ به تحصیل اقتصاد پرداخت و با کاربرد آمار و ریاضی آشنا شد. چندی نگذشت که تاریخ طبیعی او را مجذوب کرده و از او یک گیاهشناس تراز اول ساخت؛ علاوه بر آن هومبولت توانست دانش خود را در معدن شناسی و زمین‌شناسی گسترش بخشد و سر انجام به عنوان مهندس معدن به خدمت حکومت پروس (آلمان) درآید. با مرگ پدر، الکساندر فون هومبولت صاحب چنان ثروتی شد که به او امکان می‌داد از مشاغل اداری کناره جوید و وقت خود را یکسره وقف انجام رؤیاهای خود، یعنی کشف همه نقاطی که در روی کره زمین که راز خود را همچنان ناگشوده نگاه داشته بودند، نماید.

وی یکی از برجسته‌ترین دانشمندانی است که بر گستره صفحات تاریخ علم جغرافیا، نمودی چشمگیر و در خور ستایش دارد. او از یک سو پایان دهنده دوره کلاسیک جغرافیا و از سوی دیگر آغازکننده و پایه‌گذار جغرافیای نوین است.

هومبولت در علم زمین‌شناسی، گیاه‌شناسی، جانورشناسی، مردم شناسی، باستان‌شناسی، اقیانوس شناسی، هواشناسی و سایر دانشها پیشتاز بود. اثر بزرگ او کتاب «کیهان» (کاسموس Cosmos) شاید هدیه آخرین دانشمند بزرگ جامع‌العلوم به عصر جدید متخصصان بود. الکساندر فون هومبولت بزرگترین مردی است که در طی قرن نوزدهم مورد تحسین قرار گرفته‌است و بیشتر از هر دانشمند دیگری، مکانهای دنیا به نام اوست. ۱۴ شهر در ایالات متحده آمریکا، یک شهر[۱] در کانادا، کوه‌هایی در قاره قطب جنوب، کوه‌هایی در شمال و جنوب آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، کالدونیای جدید و یک جریان اقیانوسی در نزدیکی کشور پرو، بزرگترین یخچال طبیعی در جزیره گرینلند، یک خلیج،[۲] یک دانشگاه، یک جنگل چوب قرمز[۳] در کالیفرنیا، چاله‌ای در سطح ماه، خیابانها و پارکهای متعدد به اسم هومبولت است.

167581
جدید
نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.